Gravura Laser Sector 6 Bucuresti, servicii de gravura laser oferite de echipa Select Print, se recunosc prin preturi fara concurenta si calitate superioara. Gravura Laser Sector 6, la cel mai bun pret.

Suntem prezenti cu servicii si produse gravura laser in Sector 6: zona Timisoara , Iuliu Maniu , Drumul Taberei , Militari , Lujerului , Crangasi , Plevnei , Timisoara , Gorjului , Uverturii , Valea Oltului , Compozitorilor , Prelungirea Ghencea , Valea Argesului ;

Se poate executa pe aproape orice fel de material, mai putin metal. Metalul nu este afectat in niciun fel de gravarea cu laser CO2. Singurele metale care pot fi inscriptionate cu laser, sunt cele cu diverse acoperiri, de exemplu vopsite, eloxate, brunate, etc. Pe orice alte materiale insa gravarea laser da rezultate foarte bune si mai ales viteza in executie.

Pentru personalizarea prin gravură a obiectelor promotionale sau a elementelor de signalistica, precum si pentru taierea si decuparea cu precizie a diferitelor materiale, Select Print foloseste tehnologia laser. Aceasta permite obtinerea unor produse de calitate ridicata, intr-un timp scurt, fara noxe, cu economie de materiale si la preturi avantajoase.

Se pot grava/taia materiale diverse: hartie/carton, plastic (plexi, acryl), lemn, sticla, ceramica, metal tratat, aluminiu eloxat, marmura si granit, piele, material textil, pluta, burete etc.

Pentru o ofertă de pret te rugam sa folosesti formularul pentru cerere de oferta sau sa ne contactezi prin telefon sau e-mail.