Gravura Laser Plexiglas Bucuresti, servicii gravura laser pe plexiglas oferite de SelectPrint reprezinta un plus de frumusete pentru firmele care isi doresc un birou cu aspect modern si pentru persoanele fizice care doresc sa modernizeze spatiul in care locuiesc. Gravura Laser Plexiglas Bucuresti, la cele mai bune preturi.

Din plexiglas se pot confecționa geamuri, panouri publicitare, suporturi transparente, obiecte de decor, carcase PC etc. Acest tip de material este suficient de rezistent la spargere – coeficientul de rezistență la impact fiind de 30 ori mai mare pentru plăcile de plexiglass în detrimentul sticlei convenționale. Deasemenea se poate termoformata și este suficient de flexibil, la un preț rezonabil.

Este un material versatil cu gamă foarte largă de aplicabiliate și pretabilități, disponibil în varianta transparentă, semitransparentă, translucidă, opacă, satinată, într-o gamă coloristică bogată.

Utilajele noastre de gravura laser sunt de ultima generatie si permit gravuri de mare precizie. Cu ajutorul tehnologiei laser materialele se pot grava sau decupa/taia pe plexiglas in functie de macheta data.

La SelectPrint poti sa gravezi si sa decupezi diferite materiale asa cum iti doresti. Fie ca vrei sa faci un cadoul personalizat sau sa creezi o macheta, noi iti oferim toate serviciile necesare. Oferim solutii de gravura laser pe lemn, plastic, 3d, plexiglass la preturi accesibile pentru persoane fizice si juridice.

Detalii si oferta Gravura laser plexiglas la telefon sau prin email.