printing-design

Select Print este o companie cu capital romanesc, formata dintr-o echipa dinamica si inovativa cu experienta in productia de print publicitar de mici si mari dimensiuni.

Suntem o echipa tanaƒraƒ de oameni care au pornit de la o idee, care cu timpul s-a materializat in Select Print. Ne-am documentat, am experimentat, ne-am imbogatit imaginatia si asa s-a nascut dorinta noastra de a duce domeniul gravurii computerizate mai departe!

Oferim o gama complete de servicii si produse printing pentru firme si persoane fizice, la preturi accesibile pentru orice buget.

Cautam intotdeauna sa ne autodepasim, sa fim mereu in pas cu ce este nou intr-un domeniu aflat in permanenta modificare si evolutie. Dorintele clientilor nostrii sunt mereu altele si atrag dupa sine schimbari ale tehnologiilor si ale materialelor utilizate care ne indeamna la o continua experimentare.

Gama de print oferta de noi cuprinde: Afise, Autocolant, Autocolant Oracal, Backlit Film, Banner, Canvas, Floor Graphics, Mesh, People stopper, Plexiglas, Pop-up, Postere, Print Placi Rigide, Rama click, Roll-up, Sablare Geamuri, Steaguri, Stickere, Tablouri Personalizate, Tapet Personalizat, Totem, Windows Graphic.

Oferim servicii gravura laser precum: Placute identificare, Siluete, gravura pe lemn, gravura plastic, gravura plexiglass, etc.

Serviciile de Tipar Digital/Offset cuprind: Carti de vizita, Flyere, Mape prezentare.

Diverse: Amenajare spatii, Colantare Auto, Copertine, Cutter-Plotter, Decorari Vitrine, Finisari Productie Publicitara, Firme luminoase, Inscriptionari Auto, Laminare Materiale, Montaj Reclame, Servicii Grafice DTP.