Gravura Laser 3D Bucuresti, servicii 3D gravura mordern, pentru orice business sau pentru uz rezidential, pentru un plus de frumusete. Servicii Gravura Laser 3D, pentru persoane fizice si juridice, la cel mai bun pret!

Echipa SelectPrint foloseste cele mai noi utilaje de gravura laser 3D si realizam o gama extinsa de obiecte, in functie de cerintele clientilor nostri. Laserul ofera cea mai rapida metoda de a creea si taia obiecte folosind cele mai diverse materiale iar aspectul 3D ofera un plus de modernitate.

Pornind de la o simpla placa de firma, placi gravate laser nominale pentru birouri, pana la litere volumetrice de exterior, orice tip de produs sau serviciu va purta semnatura Select Print: calitate, promptitudine, corectitudine. Gravura Laser 3D Bucuresti, la cele mai accesibile preturi.

Solutii eficiente de gravura laser 3D aplicate in domeniul: masini unelte, arhitectura, modelare, electronica, promovare, medicala, bijuterii, accesorii textile, barcoding si etichetare etc, implica costuri minime si timp de productie redus la o calitate inalta =, cu aspecte impresionante la nivel de 3D.

Putem crea prin gravura laser 3D diverse imagini pe plastic, alama, inox, piele, naturala, vinilin, lemn ,sticla, trofee, medalii,cadouri personalizate , etc.

Avantaje gravura laser 3D:
– durata de viata mare.
– in timp ce alte imagini care au fost prezentate prin alte metode (tipar, serigrafie etc.) se degradeaza intr-un timp scurt, cele care au utilizat metoda laser se strica doar daca materialul pe care a fost gravat este depreciat.
– precizia si aparenta vizuala. Calitatea gravurii depinde si de calitatea desenului – laserul avand o raza fina permite gravarea unor detalii mici.

Gravura executata cu ajutorul laserului se caracterizeaza prin inalta rezistenta la stergere si posibilitatea punerii imaginilor complicate pe orice suprafata si aproape pe orice forma.

In functie de nevoile clientilor nu ne limitam serviciile de gravura laser 3D, ci incercam sa ne extidem gama de servicii standard satisfacand si cele mai mari pretentii.

Pentru detalii suplimentare Gravura Laser 3D, trebuie doar sa ne contactati.