Echipa SelectPrint ofera servicii Gravura Laser Plastic, gravura laser de calitate superioara in Bucuresti si judetul Ilfov, la preturi accesibile pentru orice buget. Gravura Laser Plastic pentru firme si persoane fizice.

GRAVURA este o procedura speciala de inscriptionare a obiectelor din metal, lemn, plastic realizata cu ajutorul laserului. Prin gravura laser se pot aplica si logouri cu marime foarte mica.

Procedura de inscriptionare prin gravura laser poate fi deosebit de complexa si delicata, oferind durabilitate in timp si acurateţe lucrarilor. Produce o imagine permanenta, extrem de detaliata si fina, cu o rezolutie de pana la 1200 dots per inch. Aceasta rezolutie devine extrem de importanta atunci cand ne referim la fotogravura, reprezentarea detaliilor fine, gravura pe sticla, pe materiale nobile, sau intr-unul dintre cele mai dure materiale, granitul.

Serviciile de Gravura Laser Plastic se adreseaza unui segment mare de persoane indiferent de activitatea acestora sau de necesitatea unei gravuri laser pe suport de plastic.

Laserul oferă cea mai rapidă metodă de tăiere de pe piaţă pentru o gamă largă de materiale, oferă produse competitive şi de extremă calitate, incomparabile cu cele realizate prin tehnicile tradiţionale de tăiere. Echipamentul laser poate fi adjustat în aşa fel încât să acopere toate nevoile, fie că vorbim de unicate sau producţie de masă, în orice mărime.

Gravura laser nu produce reziduuri şi nici noxe, iar posibilităţile avansate de optimizare permit gravarea chiar si pe materiale de foarte mici dimensiuni, astfel încât se pot recupera chiar şi cele mai mici resturi de materiale. Compania noastră încurajează reciclarea şi politicile “green energy” şi va lansa în curând şi o gamă de produse şi servicii ecologice sau cu destinaţii adiacente protecţiei resurselor naturale.

Detalii suplimentare Gravura Laser si oferte de pret la telefon sau prin email.